Instrucțiuni de întreținere

Articolele compresive postchirurgicale MAAM Garments sunt concepute pentru a fi folosite în stadiile de recuperare postoperatorie, după intervenții de chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, precum augmentarea mamară, mamoplastia de reducție, reconstrucția mamară, ginecomastie, liposucție, abdominoplastie, intervenții la nivelul feței și a brațelor, gluteoplastia și altele.

Produsele MAAM Garments ajută la recuperarea postoperatorie prin îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea inflamațiilor, păstrarea implantului în poziția corectă, eliminarea fluidelor cu potențial periculos în corp, accelerarea procesului de vindecare, permițând astfel pacientului să se întoarcă mai repede la rutina zilnică. Articolele compresive oferă sprijin în procesul de vindecare postoperatorie prin oferirea unei compresii adecvate și reducerea tensiunii la nivelul pielii.

Articolele compresive MAAM Garments sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, ținând cont de cerințele specialiștilor din domeniul chirurgiei plastice și estetice. Plăcute la atingere, foarte ușoare, dar compresive și rezistente, aceste materiale permit pielii să respire, lăsând-o curată, uscată și proaspătă întreaga zi.

Durata perioadei de purtare a articolelor compresive este stabilită de către medicul specialist.

Pentru o măsură corectă, consultați tabelul de mărimi

În caz de edem, erupții cutanate sau senzații de mâncărime, cereți imediat sfatul medicului.

 

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE

- Spălați pe dos cu culori similare.
- Spălare delicată cu apă la o temperatură de 30°C.
- Înainte de spălare închideți fermoarul, banda velcro sau închiderile tip “moș și babă”, pentru a preveni deterioarea acestora.
- Nu folosiți înălbitori și balsam
- Nu călcați.
- Nu uscați prin centrifugare.
- Nu curățați chimic.