Sari la conținut
0

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile

MAAM GARMENTS

Te însoțește în călătoria ta de recuperare

Brandul MAAM a fost lansat în anul 2007 din nevoia de a ajuta pacienții care au suferit proceduri chirurgicale plastice, estetice sau reconstructive să se recupereze în siguranță. Fondatoarea, doctorul Daniela Visinescu, a simțit că, prin crearea de bustiere și articole de îmbrăcăminte compresive de înaltă calitate, poate îmbunătăți viața pacienților și, prin urmare, își poate îndeplini dorința de a ajuta oamenii și de a crea produse care sunt atât utile, cât și frumoase.

Astăzi, MAAM este un producător european de top de articole de îmbrăcăminte compresive atât pentru femei, cât și pentru bărbați, recunoscute pentru calitatea lor excepțională, designul rafinat, confortul și funcționalitatea lor. Investim constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață articole de îmbrăcăminte compresive de ultimă generație, iar parteneriatele strategice cu profesioniști de top din întreaga lume ne asigură produse de calitate care încorporează materiale premium și cele mai recente inovații în domeniul medical.

Portofoliul nostru extins de produse răspunde nevoilor pacienților pe parcursul întregului proces de recuperare postoperatorie (etapele I, II, III), precum mărirea sau reducerea sânilor, mastopexie, reconstrucția sânilor, ginecomastie, liposucție, plastie abdominală, intervenții faciale și la brațe, gluteo-plastie și multe altele.

MAAM este o afacere de familie și este singurul producător român de articole de îmbrăcăminte compresive cu marca CE, certificat în proiectarea și producția de articole de îmbrăcăminte compresive postoperatorii și îmbrăcăminte textilă conform Sistemului de Management ISO 9001:2015 și ISO 13485, care validează Sistemul de management al calității ca fiind adecvat și eficient, subliniind în același timp siguranța și eficacitatea dispozitivelor medicale.

Fabricate cu măiestrie în România, produsele MAAM sunt livrate în fiecare zi în peste 22 de țări din Europa, SUA, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, datorită unei rețele extinse de distribuitori.

 


Fondatori

Echipa noastră de conducere

Dr. Daniela Vișinescu
Dr. Daniela Vișinescu

FOUNDER

“Acum mai bine de 15 ani, am lansat MAAM gândindu-mă la toate femeile, indiferent de vârsta și statutul lor, cu un scop clar definit: să le ofer acele produse care să le ajute în experiența lor de auto-descoperire și de recuperare postoperatorie. Astăzi, articolele noastre compresive ajută atât femeile, cât și bărbații să trăiască o viață mai sănătoasă și mai împlinită.

Împreună cu echipa mea, ne-am dedicat creării de articole de îmbrăcăminte compresive de calitate, cu un design și funcționalitate excepționale, care să vină în sprijinul nevoilor specifice ale clienților noștri. După operație, primul lucru pe care aceeștia îl văd și îl simt pe piele este produsul nostru. Ca medic, știu cât de important este ca pacienții să se simtă confortabil și în siguranță. Astfel, ne-am asumat responsabilitatea de a le oferi articole impecabile, realizate cu grijă si atenție la detalii, folosind materiale de calitate superioară și accesorii cu stil.

Suntem deschiși la nou și mereu la curent cu cele mai recente inovații atât în domeniul medical, cât și în producția de materiale, astfel încât să putem crea, inova și livra cele mai bune produse pentru clienții noștri. Iar faptul că facem parte din călătoria lor de vindecare ne face fericiți și, în același timp, ne motivează să ne depășim limitele în inovarea produselor.”

Marius Vișinescu
Marius Vișinescu

SALES & MARKETING DIRECTOR

“MAAM este un brand internațional consacrat, recunoscut pentru calitatea articolelor de îmbrăcăminte compresive făcute cu pasiunea și grijia nemărgintă a oamenilor noștri.

Ne concentrăm pe finisarea impecabilă a produselor noatre și pe creșterea rețelei globale de distribuție, prin accesarea de noi piețe, astfel încât și mai mulți pacienți să poată beneficia de calitatea articolelor de îmbrăcăminte compresive MAAM. Spiritul nostru antreprenorial și orientarea clară către inovație ne ajută să fim promotorii celor mai recente tendințe din industrie și să aducem rapid pe piață articole de îmbrăcăminte postoperatorii impecabile.

Prețuim parteneriatele strategice cu distribuitorii, furnizorii și experții medicali de top, cu care împărtășim aceleași principii de onestitate, promptitudine, transparență și responsabilitate, și, în același timp, suntem deschiși către noi distribuitori internaționali cărora ne străduim să le ușurăm accesul în rețeaua noastră, oferindu-le intrumentele și expertiza necesară pentru a avea succes pe piețele lor.”

Marius are o experiență profesională extinsă în domeniul tehnologiei medicale chirurgicale de ultimă oră, cu peste 16 ani de vânzări de succes și activări de marketing în roluri de conducere regională, supraveghend țări din Europa de Est. Viziunea, integritatea și abordarea sa strategică unică au contribuit semnificativ la ceea ce reprezintă brandul MAAM în prezent, atât la nivel local, cât și internațional.

Filozofia Noastra

Incredere si Grijă

Incredere si Grijă

Dezvoltare si Inovație

Dezvoltare si Inovație

Satisfacție

Satisfacție

Misiunea noastră este să creăm, să inovăm și să producem articole de îmbrăcăminte compresive de cea mai bună calitate și frumoase din punct de vedere estetic, care să asigure femeilor și bărbaților o recuperare optimă în timpul procesului de vindecare post-operație.

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne investim toată creativitatea, curiozitatea și puterea de inovare în găsirea de noi modalități de a surprinde și de a ne încânta clienții cu articole de îmbrăcăminte compresive de calitate, care nu sunt doar utile, ci și frumoase.

Punem pe primul loc nevoile clienților noștri și producem articole care să-i ajute în procesul de vindecare, oferindu-le o compresie postoperatorie ideală, confort maxim și o senzație de rafinament. Clienții iubesc produsele noastre, fapt ce ne inspiră cel mai mult.

Ceea ce ne motivează este să oferim produse remarcabile și o experiență memorabilă. Suntem proactivi în a înțelege nevoile clienților, întrebăm, ascultăm și oferim soluții, îndeplinim și depășim așteptările și rămânem întotdeauna același partener profesionist de încredere.

Inovația se află în centrul afacerii noastre, deoarece ne propunem să oferim articole de îmbrăcăminte compresive de calitate excepțională. Creștem și inovăm prin cercetare și dezvoltare continuă, în parteneriat cu profesioniști locali și internaționali din domeniul medical pentru a crea produse superioare care să răspundă nevoilor de confort, estetică și asistență de cea mai bună calitate în procesul de recuperare.

Munca noastră este guvernată de principiul durabilității, care se traduce prin utilizarea mai eficientă a resurselor (energie, țesături și materiale, deșeuri), optimizarea proceselor de producție și sprijinirea comunităților în care activăm. Este foarte important pentru noi să avem grijă de lumea în care copiii noștri vor crește și să încercăm să o lăsăm cât mai curată posibil.

ISTORIC MAAM GARMENTS

Momente Cheie

2023

Rebranding

2023
2022

Certificare ISO13485

2022
2021

Certificare CE MARK

2021
2015

Participare Congres 2018 MIAMI ISAPS

2018
2015

ISO 9001 Certificare Design si Productie

2017
2015

Inregistrare Logo MAAM

2015
2014

Prima vanzare internationala

2014
2013

Primul Congres International

2013
2011

Mutare la ELECTROMAGNETICA

2011
2010

Echipament Propriu Achizitionat

2010
2008

Primul model BCP

2008
2007

Infiintare Companie

2007