Livrări & Retururi

POLITICA DE LIVRARE

Livrare este gratuita pentru comenzile de minim 400.00 RON. Costul de livrare pentru comenzile cu valori sub 400.00 RON este de 20 RON, atat in tara cat si in Bucuresti/Ilfov. In situatia in care adresa de destinatie este in afara rutelor standard ale companiilor de curierat rapid si se tarifeaza km suplimentari, se pot percepe taxe de transport in plus fata de cel standard afisat pe site in momentul achizitiei, acestea vor fi comunicate Cumparatorului telefonic sau pe email. Livrarea prin curierat rapid: coletul va fi livrat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier in 2-5 zile lucratoare.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor de pe site-ul TEX ACCES MCV S.R.L. si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului, fiind obligat sa comunice intentia sa de retur/retragere catre TEX ACCES MCV S.R.L..

Intenția de retur se va anunța telefonic la numărul: 0746 205 200, în scris, completand Formularul de Retur de pe site, sau pe adresa de email: comenzi@bustieremedicale.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul și cutia originale, împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură, etichete, informatii/instructiuni, formularul de retur), insotite de Formularul de Retur completat corespunzator.

Deteriorarea produselor și a etichetelor, ori punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea articolelor duce la refuzarea returului.

Clientul care a notificat intenția de retur către Vanzator, are responsabilitatea de a se asigura că produsele vor fi returnate în maxim 14 zile calendaristice de la primire, în caz contrar, bustieremedicale.ro va considera cererea nefondată / invalidă și poate refuza returul.

Cheltuielile directe de returnare și schimb a produselor vor reveni, conform legii și a termenilor și condițiilor in sarcina Clientului.

Pentru retur, trebuie să utilizați doar curierul indicat de Vânzător (care a facut livrarea).

Conform O.U.G 34 / 2014 Vanzatorul își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele de lenjerie intimă.

Produsele se vor returna în întregime și nu doar părți sau componente ale acestora, inclusiv în cazul truselor/kit-urilor. Produsele returnate trebuie trimise înapoi la vânzător într-o singură expediere, in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta produsele din aceeași comandă returnate și expediate în momente diferite.

Produsele returnate nu trebuie să fi fost utilizate, purtate, spălate sau deteriorate; nu trebuie să fie murdare și nici să prezinte semne evidente de folosire/uzură.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 10 zile calendaristice de la confirmarea returului.

In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate, iar Vanzatorul nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie in cazul lipsei conformitatii produselor, situatie in care Vanzatorul va suporta contravaloarea transportului.

De asemenea, in cazul livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sunt in sarcina Vanzatorului.