Regulamente promoții

1) REGULAMENT PROMOTIE “BUSTIERE DE VARA”

 

Perioada de desfasurare a campaniei: 21.06.2024 - 31.07.2024

Descrierea promotiei:

La orice produs din categoria bustiera compresiva stadiul I achizitionata, indiferent de model, in cazul in care se adauga in cos inca un produs BCP 110 Alb (bustiera compresiva cu cupe, culoare Alb), acesta din urma va beneficia de un discount de 25% in cosul de cumparaturi. Promotia se poate aplica de mai multe ori pe cos (ex: la un cos cu 2 produse VT, daca se adauga 2 buc BCP Alb 75 BC sau la un cos cu 3 produse VMN, daca se adauga 3 buc BCP Alb 75 BC, toate acestea vor avea discount 25%). Pentru suport, contactati-ne la comenzi@bustieremedicale.ro sau 0746 205 200.

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “BUSTIERE DE VARA” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC TEX ACCES MCV SRL. cu sediul in Bucuresti, Calea Rahovei 266-268, Electromagnetica Park, corp 1, cam 12, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/3213/2018, CUI RO16649455. In continuare, S.C. TEX ACCES MCV S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “BUSTIERE DE VARA”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 21.06.2024 - 31.07.2024, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.BUSTIEREMEDICALE.ro.

 

Articolul 3. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 3.1.

  1. a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;
  2. b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.
  3. c) Reducerile nu se cumuleaza cu alte discounturi.
  4. d) Pentru produsele aflate in promotia BUSTIERE DE VARA, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 400 ron si 20 ron pentru comenzi mai mici de 400 ron.
  5. e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.
  6. f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.
  7. g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.
  8. h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei BUSTIERE DE VARA, costul de retur se plateste de catre client.

 

Articolul 4. Limitarea Raspunderii

Art. 4.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 4.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

 

Articolul 5. Confidentialitatea datelor

Art. 5.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 6. Taxe si impozite

Art. 6.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 6.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 7. Forta majora. Caz fortuit

Art. 7.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

 

Art. 7.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 8. Litigii

Art. 8.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@bustieremedicale.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 8.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 9. Intreruperea Campaniei

Art. 9.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, etc.).

 

Articolul 10. Regulamentul Campaniei

Art. 10.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul www.bustieremedicale.ro. Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

 

Art. 10.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “BUSTIERE DE VARA”: 19.06.2024